WWin WWin
50808 članova i 48445 facebook fanova!
Baner
Premium Tradings betting brokeragePomoć za Milijana

h3_$'s friends

KAKTUS

Dobar nacin da zaradite neki dolar preko neta http://www.neobux.com/?r=kaktus94sc

holyman

nadam se da ce danas dan bolje proc nego juce..prosao mi samo 1 listic od 4

danas :

Pleis 8.5 over

Laboral 1

Savanovic 10.5 over

efes 1

jagodica

I da vas pitam, znate li kako se postaje šampion?
Tako što izađeš na teren kada je najteže... i pobediš!

FredPerry

21:00 Germany - Argentina
Finale SP odrace se 13.07.2014 godine u 21:00 po lokalnom vremenu. Finalni mec izmedju reprezentacija Njemacke i reprezentacije Argentine odrzace se na stadionu Marakana gdje je otvoreno ovogodisnje SP. Blagi favoriti u kladionicarskom pogledu su Nijemci, dok je reprezentaciji Argentine data manja sansa za osvajanje naslova najbolje reprezentacije svijeta.

U ovaj mec reprezentacija Njemacke ulazi dosta rastereceno, bez prijetnji povreda njihovim igracima, ulaze dosta odmorni i raspolozeni nakon meca s reprezentacijom Brazila, koju su savladali 7-1. S druge strane reprezentacija Argentine, nije pokazala toliko spektakularnu igru na ovom SP u odnosu na svoje protivnike. Postavlja se veliko pitanje da li oni uopste imaju snage i mogucnosti da savladaju reprezentaciju Njemacke, ili samo jos nisu pronasli svoju igru na ovom SP.

Dobro je poznato svim ljubiteljima nogometa, da na tlu Latinske Amerike nikada nije slavio protivnik s drugog kontinenta. Svi znamo da svaka imperija kada dostigne svoj vrhunac ona pocinje i da opada i jednog trenutka dodje do svog kraja. Mislim da je dosao kraj da se taj mit/legenda o nesalomivosti Americkih reprezentacija zavrsi, i da nakon dugo godina slavi neka druga reprezentacija. Mislim da su Nijemci jako motivisani i da ce uci u ovaj mec 100% pripremljeni s jednim ciljem, a to je pobjeda i naslov Svjetskog prvaka.

Tip: pobjeda Njemacke reprezentacije.

Micko90

AJMO RAAAAAAADD!!!!!!!

МИШО

Nikad ne raspravljaj sa budalom: Prvo će da te spusti na svoj nivo, a onda će da te dobije na iskustvo!

Darko1996G

DODAJTE ME ZA PRIJATELJA AKO VAM NIJE PROBLEM :)

junior

Otiso sam da fatam ribe!!